Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Solid Surfaces Quooker kraan Fermetti Engels Surfaces Onderlegger Fermetti Engels Surfaces Onderlegger Fermetti Engels Surfaces Onderlegger

Het warm water heruitvinden met Engels Surfaces & Fermetti

Leftovers lovers

Engels Solids, het stokpaardje van Engels Surfaces, is speciaal plaatmateriaal met tal van toepassingsmogelijkheden.
Bij Fermetti proberen we steeds bewust om te gaan met materiaalverlies. Daarom denken we niet enkel na over het afgewerkt product, maar ook wat we kunnen doen met de restjes van onze materialen.

 

De kraan die alles kan
De Quooker geeft namelijk niet enkel kokend water, wat perfect is om snel een theetje te zetten, maar ook gefilterd plat én bruiswater. Zo blijft iedereen makkelijk gehydrateerd en heb je een stijlvolle kraan uit kwalitatieve & duurzame materialen, als dat geen win-win is!

 

De (steun)pilaar van een fantastische samenwerking
We zaten samen met Engels Surfaces rond de tafel om innovatief na te denken en, vrij letterlijk, het warm water te gaan heruitvinden.

 

Zo zijn we creatief aan de slag gegaan met de leftovers van onze zuil. We ontwierpen plus-vormige onderleggers van de panelen, die wij op onze beurt als relatiegeschenk gebruiken. Maar dat is niet alles, want ook de ronde vorm van de lavabo kan als onderlegger gebruikt worden voor alle soorten potten en pannen. Op die manier gaat er zo weinig mogelijk verloren en hebben we een uniek cadeau voor onze partners. Creativiteit kent geen grenzen (of restjes)!

 

Wil jij ook een creatieve oplossing met kwalitatieve materialen?

Specificaties

Quooker kraan
Engels Solid Surfaces

Ontwerp & uitvoering: Samenwerking Engels Surfaces & Fermetti, 2022
Fotografie: Lucid

Category
Interieur, Keuken