Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken Keuken
Categorie
Keuken

Een beetje peper in het gat

Wanneer twee chefs tegelijk achter het fornuis staan, noemen ze dat in keukenland een quatre mains. Voor het ontwerp van deze keuken kropen er ook vier handen achter de tekentafel: die van Fermetti en die van de eigenares van de woning. Het resultaat is een keuken die ondanks het strakke design toch een flinke dosis karakter meekrijgt.

 

Het geheim? Speelse details, opvallend materiaalgebruik en verborgen schuiven.

 

Statige rijwoning, brutaal beton en een originele planken vloer: dit is een huis met karakter. En dus moest ook de keuken persoonlijkheid hebben. En die begint bij een vormelijk spel van kastdeuren in én uit het vlak. De handgrepen van de kastdeuren zijn verder uitgespaard en afgerond. En de fronten zijn uitzonderlijk uitgevoerd in Solid Surface van amper 12 mm dik.

 

Fronten, werkbladen en spatwanden? Ook daar pompten we karakter in. Zo vind je nog fronten en deuren in berkenmulitplex, spatwanden in aluminium en een werkblad in Solid Surface met terrazzo-look. Kleuraccenten in formica maken van het geheel het soort keuken waar je graag elke dag in kookt. Alleen, met twee of met een hele groep.

Ontwerp & uitvoering: Fermetti
Fotografie: Lucid