In 5 stappen naar vakmanschap

Briefing

stap 1

Een goed ontwerp begint met een goed gesprek. Voor we achter de tekentafel kruipen, bespreken we eerst goed wat u wil. Zitten we op dezelfde golflengte? Prima, dan verrassen we u graag met een eerste voorontwerp.

atelier-bureau

Voorontwerp

stap 2

Op basis van uw briefing begint de molen te malen. U krijgt daarna verschillende digitale ontwerpen in 2D en 3D. Met aandacht voor het materiaalgebruik, en natuurlijk uw budget. Stopt de samenwerking na het voorontwerp? Geen probleem, dan betaalt u gewoon het uurloon. Gaan we helemaal door tot het einde? Dan betaalt u geen ontwerpkosten.

Finaal ontwerp

stap 3

Tevreden met het ontwerp? Blij met het materiaalgebruik? Akkoord met het budget? Dan maken we van elke tekening eerst een productietekening. Afhankelijk van uw ontwerp komen we ook even bij u langs om alles op te meten. O ja, niet onbelangrijk: u krijgt ook een planning zodat u weet wanneer alles klaar is.

atelier-magzijn

Productie

stap 4

Onze schrijnwerkers kruipen voor u in het atelier. Daar produceren ze uw meubel, keuken, accessoire of installatie van a tot z. Met oog voor detail en een neus voor afwerking.

Plaatsing of levering

stap 5

Een keuken of beursstand? Dan komen we alles bij u installeren. Van de eerste plank tot de laatste schroef. Geen installatie nodig? Dan brengt een koerier alles tot voor uw deur. Simpel.

vakmanschap-plaatsing

Dienst na verkoop

Uw natuursteen onderhouden? Uw veelgebruikte kast herstellen? Een kras in uw keukenblad retoucheren? Contacteer de dienst na verkoop van Fermetti.