REGIO SCHILDE, ANTWERPEN

10 redenen waarom je dit huis moet kopen. Of je vriend. Of je verre nonkel. Of je buurman als je die beu bent.

1

Je krijgt een woning in perfecte staat

Oké, we leefden er met een peuter. Maar het merendeel van de tijd tussen 2014 en nu heeft die zich best behoorlijk gedragen. Echt waar.

2

Je woont rustig

Kan niet anders: de woning is omgeven door bos. Eikenbos om precies te zijn. De weg ernaartoe is onverhard, maar dat maakt dat je altijd een beetje op vakantie bent. En die vele Hollanders in Schilde versterken dat gevoel alleen maar.

“Vlaanderen is een bevoorrechte plek om te leven. En in die mooie regio is Schilde één van de allerbeste plekjes.”

Zo kopte Het Nieuwsblad eind vorig jaar. En toegegeven: het is niet gelogen. Als je daar dan een huis kan kopen, zit je gebeiteld.

3

Je staat snel in Antwerpen – en op de parking

Op een kwartiertje ben je aan de E19 en E34. De files daar krijg je cadeau. Maar als we ’t niet vergeten, vertellen we je onze beste sluipwegen. En anders is er nog altijd Waze.

4

Je pakt uit met een exclusief interieur

Het huis is van kop tot teen bedekt met Portugese natuurleien. Langs de buitenkant is dat. Binnen is alles maatwerk, met kleurrijke en duurzame materialen. Nog een leuke: de badkamer is volledig ingepakt in polyester. Voor je helemaal in paniek raakt: ligbad, douche en lavabo zijn volstrekt normaal.

5

Je kookt voortreffelijk

In de keuken vind je het beste gamma van Miele dat je in 2014 kon vinden. Als koken hier niet lukt, moet je dus best gewoon eens van kookboek wisselen.

6

Je hebt plaats voor twee kinderen

Al is dat relatief hebben we gemerkt bij het laatste slaapfeestje. In elk geval: je hebt drie slaapkamers, een bureau, een verborgen – nu ben je benieuwd, he – speelhoek en een tussenverdieping met leeshoek.

7

Je krijgt veel licht en zuurstof

De woning ligt in een bos, dus speelden we dat maximaal uit. Grote raampartijen, veel lichtinval en veel groen is je deel.

8

Je verwarmt in de winter op hout

Enfin, dat moet niet. Je kan ook gewoon je energieleverancier betalen. Maar iets zegt ons dat je liever de houtkachel aansteekt, het vuur laat knisperen en een goeie fles wijn opentrekt. Dat kan er dan wel af.

9

Je betaalt weinig voor je energie

Zelfs als je de haard niet gebruikt, zal je energiefactuur eerder aan de lage kant liggen. De woning is stevig geïsoleerd, er is vloerverwarming en een ventilatiesysteem D. Het groene karakter van de woning zie je dus niet alleen buiten.

10

Je bent onder de indruk van de prijs

Voor 369.000 euro ben jij de nieuwe boss van het bos. All-in. In Schilde. Op 10 are. Qua prijs-kwaliteit vind je nergens in Schilde beter – niet dat we zoiets als een officiële studie gedaan hebben, maar het klonk gewoon heel goed.

Technische specificaties

Slaapkamer 3
Badkamer 1
Verborgen speelhoek 1
Bureau 1
Woonoppervlakte 150m²
Grondoppervlakte 1000m² (20m breed en 50m diep)
EPC Waarde 203 kWh/m²
Energie Certificaat tba
Stedenbouwkundig vergunning Ja

contactgegevens